Al meer dan 40 jaar zijn wij vanuit Roosendaal actief in de edelmetalen.

Goud en zilver voeren hierbij de boventoon. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is in de edelmetaalhandel.

U krijgt van ons dus een reële taxatie en een goede prijs, of het nu gaat om sieraden, gouden of zilveren munten, andere edelmetalen etc.

Wij waren lang de enigste in deze regio. Vandaag de dag schieten de opkopers als paddenstoelen uit de grond en werken ze vanuit een busje of hotelzaaltje of huren ze een winkelpand voor korte tijd. Iedereen wil een graantje meepikken zoals dat heet. Hier hebben wij geen enkel probleem mee, echter met de prijs die sommige bieden wel.

Meestal adverteren ze met een lokprijs, als u dan echt wilt verkopen komen de verhalen over de intrinsieke waarde en kosten die nog van de prijs afgaan, zoals verwerkingskosten, administratiekosten, smeltkosten, analysekosten en noem maar op. Bij ons krijgt u gewoon de hoogste netto vergoeding voor uw goud, dus geen verrassingen achteraf.

Gelukkig voor ons zijn er mensen die eerst kijken en vergelijken en dan toch hun waardevolle artikelen aan ons verkopen omdat wij, zoals is gebleken, toch de beste prijs bieden. Deze mensen verzorgen dan ook voor ons de "mond op mond" reclame en dat is de beste reclame.

Als de goudprijs later misschien weer daalt of het aanbod wordt minder dan zullen deze opkopers verdwijnen (dus voor een goede naam daar hoeven ze het niet te doen). Wijzelf hebben in meer als 40 jaar hier een zeer goede naam in opgebouwd en dat willen we graag nog 40 jaar zo volhouden.

Dus kom voor een eerlijke taxatie naar de winkel of bel of mail.