gallery/attachments-Image-postzegel-met-logo_2

Haest-Luysterburg is sinds 1978 een begrip in de postzegel- en muntenhandel. Als lid van de NVPH, de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren, en lid van de internationale IFSDA, International Federation of Stamp Dealers' Associations, staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en niet te vergeten de service. Kortom het adres voor al uw postzegels.

Wij verkopen postzegels van Nederland, zowel klassiek als modern. Ook voor postzegels van de rest van de wereld kunt u bij ons terecht. Wij hebben door onze kennis en ervaring op het gebied van de filatelie een zeer grote stock postzegels opgebouwd in de loop der jaren.

Dit is in de ruimste zin van het woord, postfris, gestempeld, ongebruikt, ook de nevengebieden zijn sterk vertegenwoordigd. U moet hierbij denken aan eerste dag enveloppen, postzegelmapjes, postzegelboekjes, hangmappen, blokken, vellen, complete jaargangen, kilowaar en dergelijke.

Ook verzorgen wij postzegelabonnementen op elk land van de wereld. Door deze nieuwtjesdienst hoeft u dus niet bang te zijn om iets te missen van de uitgiftes van het desbetreffende land.

Ook hebben wij natuurlijk diverse mogelijkheden om deze zegels en andere verzamelproducten op te bergen. Zie u onder de link Accessoires.

gallery/attachments-Image-zegel-750_1